Recept: groene pesto

Recept: groene pesto

Ingrediënten:

  • citroensap2 bosjes verse
  • basilicum1 teentje
  • knoflook
  • 1 à 2 el olijfolie
  • 60g cashewnoten
  • 60g pijnboompitten
  • peper & zout

Nodig: hakmolen

Bereiding:

  1. Pel de knoflook en snij hem in kleine stukjes.
  2. Pluk de blaadjes van de bosjes basilicum en spoel ze.
  3. Breng de cashewnoten, de pijnboompitten, de knoflook en de basilicumblaadjes in de hakmolen.
  4. Voeg wat citroensap toe tijdens het mixen tot een smeuïg geheel.
  5. Breng op smaak met peper & zout.

Tip:
Groene pesto is lekker op een geroosterd bruin/meergranen broodje of met bruine/volkoren pasta.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer (al dan niet tijdelijk) wordt opgeslagen.

Wij gebruiken cookies om instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt het bewaren van deze cookies uitschakelen via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Gaat u akkoord met het gebruik van cookies, dan kan u onderaan rechts op de knop 'aanvaard cookies' drukken.

Wenst u meer te weten over ons privacybeleid, dan kan u dit hier nalezen.

Sluit dit venster