Recept: kruidendip

Recept: kruidendip

Ingrediënten voor de mayonaise :

  • 2 eieren
  • 1 eetlepel (dijon)mosterd
  • 2 eetlepels azijn
  • 2 eetlepels water
  • enkele druppels citroensap
  • 500ml koolzaadolie
  • peper & zout

Bereiding van de mayonaise:

  1. Meng de eieren , mosterd, azijn, water en citroensap in een hoge maatbeker
  2. Kruid flink met peper en zout
  3. Plaast de mixer in de hoge beker en mix
  4. Voeg nu voorzichtig en met een fijne straal de olie toe terwijl je de mixer van onder naar boven trekt

Tip : De mayonaise kan je goed bewaren in een afgesloten pot in de frigo!

Ingrediënten voor de kruidendip :

  • 250g Cottage Cheese (hüttenkäse of korrelige verse kaas)
  • provençaalse kruiden
  • verse bieslook

Bereiding voor de kruidendip :

  1. Snipper de verse bieslook zeer fijn (gebruik gerust een schaar)
  2. Meng 2 eetlepels verse mayonaise met 250g Cottage Cheese
  3. Kruid flink met peper en zout

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer (al dan niet tijdelijk) wordt opgeslagen.

Wij gebruiken cookies om instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt het bewaren van deze cookies uitschakelen via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Gaat u akkoord met het gebruik van cookies, dan kan u onderaan rechts op de knop 'aanvaard cookies' drukken.

Wenst u meer te weten over ons privacybeleid, dan kan u dit hier nalezen.

Sluit dit venster