Recept: salsa-saus

Recept: salsa-saus

Ingrediënten:

  • 15 selderblaadjes
  • enkele takjes selder
  • verse koriander
  • 2 teentjes look
  • ½ rode ui1 courgette
  • ½ rode paprika
  • ½ gele paprika
  • ½ blik gepelde tomatenblokjes
  • klein blikje tomatenpuree
  • peper
  • zout
  • Provençaalse kruiden
  • spaghettikruiden
  • tabasco (optioneel)

Bereiding:

  1. Snij de selder en koriander zeer fijn.
  2. Hak de paprika’s en de ui.
  3. Pers de look fijn en voeg samen met de tomatenblokjes en tomatenpuree toe aan de saus.
  4. Kruid naar smaak met peper, zout, Provençaalse kruiden en spaghettikruiden.
  5. Voeg eventueel enkele druppeltjes tabasco toe.

Tip :
Je kan ook fijngesneden zwarte olijfjes toevoegen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer (al dan niet tijdelijk) wordt opgeslagen.

Wij gebruiken cookies om instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt het bewaren van deze cookies uitschakelen via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Gaat u akkoord met het gebruik van cookies, dan kan u onderaan rechts op de knop 'aanvaard cookies' drukken.

Wenst u meer te weten over ons privacybeleid, dan kan u dit hier nalezen.

Sluit dit venster